Hozzávalók:
(12 darabhoz)
1 csésze nagyszemű zabpehely
1 csésze aprószemű zabpehely
2/3 csésze tökmag
1/4 csésze lenmag
2/3 csésze aszalt áfonya
1/2 tk. őrölt fahéj
1/2 tk őrölt gyömbér
csipet só
3/4 csésze tökpüré
1/4 csésze méz
1/4 csésze olvasztott kókuszzsír
Elkészítés:
- A lenmagot aprítógépben vagy kávédaralón pehellyé őröljük. A száraz anyagokat egy tálba mérjük, összekeverjük.
- Hozzáadjuk a tökpürét, rácsurgatjuk a mézet és a kókuszzsírt. Kézzel jól összedolgozzuk.
- A sütőt előmelegítjük 180 fokra, addig hagyjuk, hogy a massza pihenjen.
- Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral. 12 részre osztjuk, egymás mellé sorakoztatjuk (én egy müanyag teaszűrőbe nyomkodom, majd a tepsihez ütöm), majd 15-20 perc alatt készre sütjük!
Cecil
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése